Eristyslasit

Lasiliirin Arctic Glass® -eristyslasit sopivat erilaisina rakennevaihtoehtoina kaikkiin valoa läpäiseviin rakenteisiin.

Eristyslasin yhteinen perusperiaate on eristää lämmön siirtyminen ulkoa sisälle ja päinvastoin. Niiden lämmöneristys riippuu siitä, kuinka moninkertainen eristyslasielementti on, ja käytetäänkö elementissä esimerkiksi pinnoitettuja laseja. Eristyslasissa on kaksi tai kolme lasilevyä, jotka on liimattu elementiksi listakehien kanssa. Lasien välissä on joko ilmaa, argonia tai kryptonia, riippuen halutusta U-arvosta.

Lasivalinnat ovat suunnittelijan päätettävissä rakenteiden vaatimusten mukaan. Eristyslasissa voidaan käyttää lähes kaikkia rakennuslaseja ja kaikkia ominaisuuksia voidaan säätää tarpeitten mukaan: lämmön eristävyys, aurinkosuoja, äänen eristys, henkilösuoja, murto- ja luotisuoja. Kaikki ominaisuudet on myös mahdollista saada yhdessä.

Arctic Glass® -eristyslasin tasomainen muoto ja mitoitus ovat melko vapaasti valittavissa. Arctic Glass® -eristyslaseja voidaan valmistaa myös kaarevana.

Auringonsuojalasin merkitys on energiansäästön kannalta merkittävä. Lasia käytetään nykyään enemmän julkisivuissa sekä ulkonäkö- että käyttökustannussyistä: edistyksellinen auringonsuojalasi mahdollistaa pienemmät ilmastointikulut, kun se samalla vähentää haitallista valon läpäisyä. Auringonsuojalasin käyttö vaatii pätevää suunnittelua, mutta hyvin toteutettuna se sopii suurinakin pintoina julkisivuihin tasapainottamaan luonnonvalon määriä. Energiatehokkuus ja lasin käyttö eivät sulje toisiaan pois.

Valikoimastamme löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja sekä tavallisena, laminoituna sekä karkaistuna versiona.

Auringonsuojalasien perustarkoituksena on estää auringon liiallinen säteilyenergia sisätiloihin. LasiLiirin Arctic Glass®- eristelasien auringonsuojalasivaihtoehdot tarjoavat ratkaisuja moniin olosuhteisiin ja kohteisiin.  Auringonsuojalaseja saa myös karkaistuina tai laminoituina laseina. Tällöin ne sopivat myös turva- ja suojaustarkoituksiin. Ominaisuuksia – kuten ääneneristys – yhdistelemällä niistä saa todella moniulotteisia tuotteita.