Lasiliiri

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä.

Lasiliirin tuotteita käyttävät metallirakentajat, ikkuna- ja ovivalmistajat, huonekaluteollisuus sekä lasialan liikkeet ympäri maan. Tuotteita käyttävät myös erilaiset kalustevalmistajat ja muut lasia hyödyntävät yritykset. Lasiliirin monipuoliset mahdollisuudet antavat suunnittelijoille lukuisia mahdollisuuksia uusissa lasiin perustuvissa ratkaisuissa.

Lisätietoja lasista ja tasolasista löydät oheisesta linkistä.

Lasiliiri on lasialan aktiivinen alan vaikuttaja ja kuuluu alan tärkeimpiin yhdistyksiin ja liittoihin:

Kannatusjäsenenä

Lasiliirin Arctic Glass® -tuotteista ja energiatehokkaista lasiratkaisuista vastaa noin 35 hengen lasialan osaajan henkilökunta. Jokainen lasiliiriläinen uskoo laatuun ja siihen, että yhdessä suunnittelijoiden ja vaativien asiakkaiden kanssa pystytään valmistamaan kansainvälisen tason energiatehokkaita lasialan huipputuotteita, julkisivuista sisustusratkaisuihin.

Lasiliiri on perheomisteinen ja toimii kolmannessa polvessa. Lasiliirin liikevaihto on noin kuusi miljoonaa euroa.