Arctic Glass® -tuotteiden CE-merkintä

Rakennuslasilla CE-merkintä on valmistajan vakuutus, että lasi täyttää käytössä oletettuun tarkoitukseen edellytettyjen standardien vaatimukset.

Rakennustuoteasetus, jolla säädetään CE-merkinnän käyttämisestä rakennuslaseissa, tulee voimaan kaikissa EU-maissa 1.7.2013.

Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut yritys, jonka tuotanto ja tuotteet kattavat valtaosan rakentamisessa käytettävistä rakennuslaseista. Lasiliirin jatkojalostamista lasituotteista rakennustuotteiden CE-merkinnän piiriin kuuluu valtaosa. Näitä tuotteita ovat muun muassa eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit sekä palonsuojalasit joko yksin tai yhdistettynä Arctic Glass® -eristyslasiin.

Lasiliirin valmistamat eristyslasit ovat jo ennestään olleet FI-testattuja yli 25 vuotta. CEmerkittävät tuotteet ovat lisäksi käyneet läpi mittavat testiohjelmat testistandardien mukaisesti.

Inspecta Sertifiointi Oy on varmentanut CE-merkinnän suoritustason kaikkien eristyslasiemme osalta lokakuussa 2012. Ulkoinen eli ns. kolmannen osapuolen varmennus vaaditaan, kun yrityksen valmistamat ja toimittamat tuotteet kuuluvat vaativimpaan AoC 1 -luokkaan.

Tuote- ja CE-merkintään liittyvät tiedot sekä ladattavaksi tarkoitettu aineisto päivityksineen löytyy alla olevista osioista.

Tarvittaessa saat lisätietoja myynniltämme numerosta 0207 410 770.