Uutiset

28 MAA
2018

Lasiliiri Oy uusii tuotantotilojensa valaistuksen

Kategoriat: Energiatehokkuus, Yleistä

Lasiliiri Oy uusii tuotantotilojensa valaistuksen yhdessä Greenled Oy:n kanssa. Tutkimusten mukaan teollisuustilojen valaistuksen parantamisella on suora yhteys tuottavuuden kasvuun sekä virheiden ja tapaturmien vähenemiseen. Lähtökohta teollisuusvalaistuksessa on, että valoa on oltava riittävästi, vaikka tilat ovat isoja ja kiusaus säästää kustannuksissa on suuri. Lasiliiri Oy ei halua tinkiä valon määrästä eikä laadusta. Työskentely suurten lasielementtien kanssa tuotanto- ja kokoonpanolinjoilla sekä varastossa vaatii erityistä tarkkuutta. Niinpä työt helpottuvat lisätyn valon ansiosta. Uudistettu valaistusjärjestelmä säästää kuluissa jopa 70% aikaisempaan verrattuna. Näin ollen valaistuksen uusiminen on Lasiliiri Oy:lle sijoitus myös tulevaisuutta silmällä pitäen.