Uutiset

07 KES
2017

Lasiliiri Oy toimitti sisäkaidelasit Kauppakeskus Ainoaan, Espooseen.

Kategoriat: Eristyslasit, Laminoitu lasi, Lasiliiri

_B1A0292_3_4

Kauppakeskus Ainoa on Espoon Tapiolassa sijaitseva, osittain rakenteilla oleva kauppakeskus. Kauppakeskuksessa on viisi kerrosta ja noin 50 liikettä.

_B1A0280_1_2

Sisäkaidelasit ovat karkaistua laminoitua lasia. Laminoinnissa on käytetty uuden sukupolven EVALAM-kalvoa, joka on aikaisemmin käytettyä PVB-laminointikalvoa, kaikilla arvoilla, parempi. Sisäkaidelasien pystypuitteettomat rakenteet tuovat esteettömän näkymän. EVALAM on EVA (etyyli-vinyyli-asetaatti), jolla on erinomainen valonläpäisy ja kirkkaus, korkea tarttuvuus, hyvä ääneneristävyys ja jolla on ainutlaatuinen, lasia lujittava molekyylinen ristisidosrakenne (crosslinking). Ristisidos on kahden tai useamman molekyylin sidos, joka muodostaa laminoidun lasin lujuuden ja kestävyyden. Vahvan, yli 87%:sen ristisidoksen ansiosta, EVALAM on lujuudeltaan ja kestävyydeltään huomattavasti parempi kuin mikään kestomuovi, kuten esimerkiksi PVB. Kaikki nämä yhdessä luovat parhaan materiaalin käytettäväksi ratkaisuissa, joissa vaatimuksina ovat optiset ominaisuudet ja kestävyys.

Aikaisemmat Lasiliiri Oy:n kauppakeskustoimitukset ovat olleet Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna ja Porissa sijaitseva kauppakeskus Puuvilla.

Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliiri Oy:n tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit, karkaistut laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliiri Oy:n tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä.